Drukāt

Uzņēmēju partneriāti

Autors Editor.

8. uzņēmēju partneriāts notiks Valgā

Eiroreģiona „Pleskava – Livonija” Igaunijas sekcija sadarbībā ar Pleskavas apgabala Tirdzniecības un rūpniecības kameru un eiroreģiona Latvijas sekciju 2016. gada 21. un 22. aprīlī Valgā (Igaunija) organizē astoto pierobežas teritorijas uzņēmēju tikšanos – partneriātu.

Partneriāta norise:

21. aprīlī Valgas kultūras centrā - individuālas sarunas starp partneriem par sadarbības iespējām biznesa attīstībai. Plānots, ka partneriātā piedalīsies Latvijas un Igaunijas pierobežas uzņēmēji, kā arī Krievijas (Pleskavas apgabals) un Baltkrievijas (Dokšicu rajons) uzņēmēji un uzņēmējdarbību veicinošās institūcijas.

22. aprīlī tiek plānots kopīgi apmeklēt Baltijas valstīs vērienīgāko lauksaimniecības, mežsaimniecības, dārzkopības un pārtikas izstādi Maamess 2016 Tartu. Partneriāta dalībniekiem izstādes apmeklējums bez maksas. Vairāk par izstādi skatiet šeit.

Aicinām uzņēmējus un organizācijas, kas ir ieinteresētas veidot sadarbību ar Baltkrievijas, Igaunijas un Krievijas uzņēmumiem piedalīties partneriātā.
Dalības maksa 30 EUR/pers., papildus izmaksas par naktsmītni (līdz 40 EUR).

Pieteikšanās līdz 22. martam, aizpildot anketu šeit.

Pilnu partneriāta programmu ar precīziem norises laikiem un adresēm izsūtīsim tuvāko nedēļu laikā.

Papildus informācija – 29163807 (Eiroreģiona “Pleskava- Livonija” Latvijas sekcijas izpilddirektors Juris Annuškāns) vai 26133029 (Eiroreģiona “Pleskava- Livonija” Latvijas sekcijas sekretāre Ineta Bordāne).


Smiltenē norisinājās jau septītais pierobežas uzņēmēju partneriāts

2015. gada 22.aprīlī Smiltenes Kultūras centrā pulcējās gandrīz pussimts uzņēmēju, uzņēmējdarbību veicinošo institūciju un pašvaldību pārstāvji no Latvijas un Igaunijas pierobežas reģioniem, Pleskavas apbagala Krievijā un Dokšicu rajona Baltkrievijā , lai tiktos jau septītajā uzņēmēju partneriātā jeb kontkatbiržā, ko rīkojas Eiroreģiona „Pleskava-Livonija" Latvijas sekcija sadarbībā ar Smiltenes novada pašvaldību. Kā partneri pasākuma rīkošanā jau tradicionāli ir piesaistīti gan Eiroreģiona Igaunijas sekcija, gan Pleskavas apgabala Tidzniecības un rūpniecības kamera, kā arī Dokšicu rajona izpilddkomiteja.

Parnteriāts ir laba iespēja uzņēmumiem nodibināt kontaktus, apmainīties ar noderīgu informāciju un vienoties par sadarbības iespējām uzņēmējdarbības attīstībā. Galvenā vērība partneriātā norisē veltīta savstarpēju kontaktu nodibināšanai individuālajās divpusējās sarunās. Partneriāta dalībniekiem tika dota iespēja arī viesoties dažos no lielākajiem Smiltenes novada uzņēmumiem – AS Smiltenes piens, z/s Rožkalni un SIA Agtotehnika Smiltene, un šo iespēju atzinīgi novērtēja visi dalībnieki. Pleskavas delegācijas pārstāvjiem radās ļoti pozitīvs iespaids par līdz šim maz zināmo Smiltenes pilsētu, kura pārsteidza visus gan ar aktīvu uzņēmējdarbības vidi, gan ar viesmīlību.

Uzņēmēju partneriātu rīkošana jau ir kļuvusi par nozīmīgu Eiroreģiona "Pleskava-Livonija" aktivitāti un vēl šogad pierobežas teritorijas uzņēmēji tiks aicināti piedalīties nākamajā kontaktbiržā, kas notiks 2. oktobrī Vīlandē (Igaunijā).

Liels paldies Smiltenes novada pašvaldībai un Smiltenes Kultūras centram par viesmīlību un atsaucību partneriāta rīkošanā!

 


Septītais uzņēmēju partneriāts

Eiroreģions „Pleskava – Livonija” sadarbībā ar Pleskavas apgabala Tirdzniecības un rūpniecības kameru 2015. gada 22. aprīlī Smiltenē organizē septīto pierobežas teritorijas uzņēmēju tikšanos – partneriātu. Partneriāta formāts – individuālas sarunas starp partneriem (Latvijas, Igaunijas, Krievijas (Pleskavas apg.) un Baltkrievijas uzņēmējiem) par sadarbības iespējām biznesa attīstībai.

Aicinām uzņēmējus un uzņēmējdarbību veicinošās institūcijas, kas ir ieinteresētas veidot sadarbību ar Baltkrievijas, Igaunijas un Krievijas (Pleskavas apg.) uzņēmumiem, piedalīties partneriātā. Uzņēmējiem piedāvājam partneriātā prezentēt savu produkciju izstādes, degustācija u.tml. veidā – ja vēlaties izmantot šo iespēju, lūgums, atzīmēt anketā. Partneriāta laikā būs arī iespēja apmeklēt atsevišķus Smiltenes novada uzņēmumus.

Dalības maksa – 20 EUR/pers.

Pieteikuma anketa
Anketas iesūtiet līdz 3. aprīlim uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .

Partneriāta programma tiek izstrādāta un to saņemsiet tuvākajā laikā. Papildus informācija – 29163807 (Eiroreģiona “Pleskava- Livonija” Latvijas sekcijas izpilddirektors Juris Annuškāns) vai 26133029 (Eiroreģiona “Pleskava- Livonija” Latvijas sekcijas sekretāre Ineta Bordāne).

 


 

Piektais uzņēmēju partneriāts

Pleskavas apgabala Tirdzniecības un rūpniecības kamera sadarbībā ar Eiroreģionu „Pleskava – Livonija” un Pleskavas apgabala Garantiju un biznesa attīstības fondu Pleskavā (Krievija) 2014. gada 10.aprīlī organizē piekto pierobežas teritorijas uzņēmēju tikšanos – partneriātu. Partneriāta formāts – individuālas sarunas starp partneriem (Latvijas, Igaunijas un Krievijas uzņēmējiem) par sadarbības iespējām biznesa attīstībai. Plānots, ka partneriātā piedalīsies arī uzņēmēji no Dokšices rajona Baltkrievijā.

Aicinām uzņēmējus un uzņēmējdarbību veicinošās institūcijas, kas ir ieinteresētas veidot sadarbību ar Igaunijas un Krievijas uzņēmumiem, piedalīties partneriātā.
Dalības maksa – 20 EUR/pers.

Papildus informācija – 29163807 (Eiroreģiona “Pleskava- Livonija” Latvijas sekcijas izpilddirektors Juris Annuškāns) vai 26133029 (Eiroreģiona “Pleskava- Livonija” Latvijas sekcijas sekretāre Ineta Krakupe).

Pieteikuma anketa (var aizpildīt latviešu valodā)

Anketu līdz 22. martam, lūdzam, iesūtīt uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .

Plānotā darba kārtība

 


 

Trešais uzņēmēju partneriāts

2013. gada 19.aprīlī Balvu Kultūras un atpūtas centrā pulcējās vairāk kā 65 uzņēmēji un pašvaldību administrāciju pārstāvji no Latvijas, Krievijas, Igaunijas pierobežas reģioniem, lai tiktos jau trešajā Uzņēmēju partneriātā jeb kontaktbiržā, ko rīko Eiroreģions „Pleskava-Livonija” sadarbībā ar Pleskavas apgabala Tirdzniecības un rūpniecības kameru. Parnteriāts ir laba iespēja uzņēmumiem nodibināt kontaktus, apmainīties ar noderīgu informāciju un vienoties par sadarbības iespējām uzņēmējdarbības attīstībā. Galvenā vērība tika veltīta savstarpēju kontaktu nodibināšanai. Kā viesi šajā partneriātā piedalījās pārstāvji no Baltkrievijas – Balvu novada sadarbības partneri Dokšicu pašvaldības delegācija.

 

Partneriāta laikā notika arī apaļā galda diskusija par turpmāko šāda veida pasākumu rīkošanu un ceturtais Uzņēmēju partneriāts plānots Valgā (Igaunija) 2013. gada 31. oktobrī.

Latgales TV sižets par partneriāta norisi šeit .


Otrais uzņēmēju partneriāts

Eiroreģions „Pleskava – Livonija” Pleskavā (Krievija) 2012. gada oktobrī organizē otro uzņēmēju tikšanos – partneriātu, kura mērķis ir atbalstīt un veicināt uzņēmēju sadarbību un ekonomisko attīstību Eiroreģiona teritorijā, sadarbojoties Latvijas, Igaunijas un Krievijas uzņēmumiem. Partneriāta formāts – individuālas sarunas starp partneriem par sadarbības iespējām.

Aicinām ikvienu uzņēmumu, kas ir ieinteresēts veidot sadarbību ar igauņu un krievu uzņēmumiem, piedalīties partneriātā.

Pieteikšanās -  aizpildot anketu .

Informācija  - 29163807 vai 26133029.

 

Ieskats pirmā uzņemēju partneriāta norisēs:

11052012 foto

11052012 foto1

 

Kontakti

IGAUNIJAS SEKCIJA
LATVIJAS SEKCIJA
Valdes priekšsēdētājs

Izpilddirektors

LV sekcijas priekšsēdētājs
Sergejs Maksimovs
tālr. 64507224
e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Izpilddirektors
Juris Annuškāns

tālr.: +371 29163807
e-mail: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.