Drukāt

DLA projekts

Autors Editor.

interreg ivc logo                      interreg ivc logo

Projekts „Informācijas sabiedrības attīstības procesa veicināšanas metodoloģija un tās ietekme uz reģionālajām politikām"

Informācijas sabiedrības attīstības process jeb Digital Local Agenda (DLA) ir kopīga stratēģija iedzīvotāju interesēs, lai attīstītu informācijas sabiedrību, kurā tiek ņemti vērā sociālekonomiskie, kultūras un institucionālie faktori.
DLA projekts tiek īstenots INTERREG IV C programmā un tā mērķis ir uzlabot informācijas sabiedrības reģionālo politiku, iepazīstoties ar informācijas sabiedrības attīstības procesiem jeb Digital local agenda, lai attstītu jaunas iespējas, kas saistītas ar informācijas un komunikāciju tehnoloģiju pielietošanu publiskajā sektorā.
Projekta mērķi:

  • Izstrādāt vispārējās vadlīnijas informācijas sabiedrības attīstības procesam, ko izmantot katram ieinteresēajam reģionam,
  • Izstrādāt Kopīgo metodoloģiju, kura palīdz piemērot vispārējās vadlīnijas konkrētā pašvaldībā;
  • Iesaistīt visas ieinteresētās puses projekta aktivitātēs un DLA instrument izstrādes procesā,
  • Veicināt Pieredzes apmaiņu,
  • Nostiprināt pamatu turpmākajai sadarbībai.

Aicinām iepazīties ar izstrādāto metodoloģiju – instrumentu un sniegt ieteikumus tā pilnveidošanai.
Papildus informācija un priekšlikumu iesūtīšana uz e-pastiem Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. , Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .

  • DLA vispārēja formāta parauga dokuments (docx formātā) lejupielādei
  • Pielikums A. Šajā pielikumā ir īss to prioritāšu apraksts, kas noteiktas Pašnovērtējuma instrumentā.
  • Pielikums B. Šajā pielikumā ir detalizēts prioritāšu apraksts, kas identificētas pašnovērtējuma rīkā.
  • Pašnovērtējuma instruments (zip arhīva formātā) lejupielādei. Pašnovērtējuma rīku ieteicams aplūkot programmā Microsoft Office Excel 2010, atļaujot makrokomandas.
  • Pašnovērtējuma instruments (zip arhīva formātā) lejupielādei. Pašnovērtējuma rīka versija programmas Microsoft Office Excel vecākām versijām Office 2007 un 2003. Atverot dokumentu, jāatļauj makrokomandu izpilde.
  • DLA projekta informatīvā bukleta ārpuse un iekšpuse (jpeg formātā).

inside-small

Kontakti

IGAUNIJAS SEKCIJA
LATVIJAS SEKCIJA
Valdes priekšsēdētājs

Izpilddirektors

LV sekcijas priekšsēdētājs
Sergejs Maksimovs
tālr. 64507224
e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Izpilddirektors
Juris Annuškāns

tālr.: +371 29163807
e-mail: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.